Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU – 7 kg și 1200 rpm

Whirlpool reușește să ne surprindă și de această dată cu o serie nouă de electrocasnice moderne, dotate cu cele mai noi tehnologii, design elegant și funcții inteligente.

Mașină de spălat rufe ideală pentru familii numeroase

Mașina de spălat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU este ideală pentru o familie mai numeroasă fiind prevăzută cu o capacitate de încărcare de 7 kilograme, cu tehnologia Al Șaselea Simț și cu o viteză de centrifugare ce poate ajunge până la 1200rpm. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre această mașină de spălat rufe din gama nouă te invităm să citești rândurile de mai jos.

Mașina de spălat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU este un model slim și vine cu o capacitate de încărcare de 7 kilograme. Dimensiunile sale reduse fac ca această mașină de spălat rufe să poată fi amplasată oriunde, chiar și într-un spațiu mai restrâns. Încărcarea se face frontal.

Viteza de centrifugare ajunge la 1200 rpm ceea ce face ca apa din rufe să fie eliminată într-un mod mai eficient. 

În plus, prețul mașinii de spălat rufe este unul foarte echilibrat pentru tehnologiile și specificațiile cu care este înzestrată această mașină de spălat rufe de la Whirlpool.  

Grație tehnologiei 6thColour, culoarea articolelor tale vestimentare este păstrată iar calitatea spălării este una excelentă.

Whirlpool FWL71252W EU
Whirlpool FWL71252W EU

 

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Design clasic, cu ușă cu deschidere largă și ușor de programat

În ceea ce privește designul, mașina de spălat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU beneficiază de un design clasic, are o culoare albă, este simplă și frumoasă dar elegantă totodată. Panoul de comandă electronic oferă posibilitatea de a seta cu ușurință programele de spălare și funcțiile dorite și oferă informații cu privire la timpul care a rămas până la finalizarea programului, cu privire la temperatura apei, etapa de spălare ce e în curs de desfășurare și viteza de centrifugare. La capitolul design nu avem asbolut nimic de reproșat.

Hubloul cu deschidere largă facilitează încărcarea și scoaterea rufelor din mașina de spălat și oferă posibilitatea de a spăla fără probleme și articole mai voluminoase precum cuverturi sau pilote.

Tehnologie al șaselea simț

Această mașină de spălat rufe este prevăzută, la fel ca restul modelelor Whirlpool cu tehnologii inteligente precum 6th Sense Colours, FreshCare+ sau Soft Move care se asigură de faptul că utilizatorul beneficiază de cele mai bune rezultate. Tehnologia 6th Sense Colours este cea care adaptează ciclul de spălare în funcție de  culorile articolelor vestimentare pentru ca utilizatorul să se poată bucura pentru mai multă vreme de culoarea strălucitoare a acestora.

Această tehnologie modernă este prezentă la aproape toate modelele de la Whirlpool din noua generație. În ceea ce rprivește programele de spălare amintim câteva din cele mai importante și anume: programul rapid –  care durează 30 minute, prespălare, lână, bumbac, mix, sintetice, sport, delicate, Baby Care, colorate.

Fresh Care + reprezintă o opțiune modernă, o opțiune care are grijă de țesături grație unor mișcări delicate ale tamburului și tratamentului cu abur. Un program special ce poate continua până la cu 6 ore în plus după încheierea programului de spălare având drept rol principal inhibarea bacteriilor și evitarea formării de mirosuri neplăcute până în momentul deschiderii ușii mașinii de spălat.

Mașina de spălat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU  beneficiază și de tehnologia Soft Move ceea ce înseamnă mai multe mișcări specifice pe care tamburul le efectuează în funcție de programul de spălare, mișcările fiind personalizate în funcție de fiecare țesătură în parte.

Clasă de eficiență ridicată pentru economie la energia electrică

Această mașină de spălat este încadrată în clasa de eficiență energetică A+++ ceea ce înseamnă că are un consum de doar 198 kwh/an și 12350 de litri pe an. Este silețioasă și economică, ideală pentru o familie mai mare ce are nevoie de  o mașină de spălat rufe cu o capacitate mai mare de încărcare. În ceea ce pricvește alte funcții utile și inteligente de care beneficiază amintim: programare întârziată, selector centrifugare, sistem de siguranță împotriva copiilor și sistem de detectare automată a cantității.

Whirlpool FWL71252W EU – Avantaje

Un cost de achiziție mic, o eficiență energetică bună, existența programului rapid și nivelul de zgomot scăzut, de doar 63dB. Este o mașină de spălat rufe fiabilă, Whirlpool fiind în momentul de față numărul 1 în ceea ce privește produsele electrocasnice. Are o garanție de doi ani care poate fi mărită la 3-4 ani.

În concluzie, dacă ești în căutarea unui produs electrocasnic fiabil, unui aparat premium disponibil intr-un design clasic și care să îți poată spăla rufele într-un mod eficient, Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU este produsul ideal pentru tine. O investiție pe termen lung care merită toți banii fără doar și poate.

Manualul de utilizare și instrucțiuni în limba română pentru această mașină de spălat rufe eficientă de la Whirlpool se poate descărca de aici: manual utilizare și instrucțiuni.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *