Mașină de spălat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU

Mașina de spălat Whirlpool FWG71484W EU FreshCare este o mașină de spălat rufe foarte modernă, cu tehnologii și programe avansate, dotată cu tehnologia al Șaselea Simț de la Whirlpool. Vine cu o capacitate de spălare mare, de 7 kilograme, și de asemenea și cu o viteză mare de centrifugare.

Toate aceste funcții ale mașinii de spălat Whirlpool FWG71484W EU sunt posibile la un preț foarte echilibrat – verifică aici preț actualizat.

Mașină de spălat rufe încăpătoare, potrivită familiilor cu copii

Această mașină de spălat rufe de la Whirlpool, cu tehnologie al șaselea simț și în plus și program FreshCare va fi foarte apreciată de familiile extinse și care au în componență și copii. Este o mașină de spălat încăpătoare și care are program adaptat și rufelor foarte murdare ale copiilor mici. Programul Baby igienizează suplimentar rufele bebelușilor iar tehnologia 6th Sense Colours va proteja culorile hainelor pentru perioadă îndelungată.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Așa cum scriam mai sus, mașina de spălat rufe FWG71484W EU are o capacitate de 7 kilograme de haine. Mașina de spălat nu este slim, având dimensiunile standard ale unui mașini de spălat, dar asta înseamnă și o capacitate de spălare mare, cu o cuvă generoasă.

Pe lângă capacitatea mare de încărcare, mașina aceasta de spălat rufe se laudă și cu o viteză maximă de centrifugare foarte mare, de 1.400 rpm.

Clasă de eficiență energetică A+++

Dacă mai punem și clasa de eficiență energetică, maximă, A+++, atunci mașina această de spălat pare foarte solidă în specificații. Este o mașină de spălat rufe puternică astfel, cu specificații excelente.

Programul FreshCare+ este o chestie intereasntă, după terminarea ciclului de spălare Freshcare va inhiba dezvoltarea de bacterii și formarea mirosurilor neplăcute prin tratement cu abur și mișcări delicate ale tamburului. Extrem de util atunci când uiți hainele în cuvă, după terminarea ciclurilor de spălare. Nouă ni se întâmplă destul de des, spre rușinea noastră. Folosim un alt model de mașină de spălat, și mai dăm o extra clătire când uităm o oră-două hainele în cuva mașinii de spălat, ori la acest Whirlpool pare că nu ar mai fi cazul.

Pe lângă programele clasice, mașina de spălat are și un program Clean+, tratament delicat pentru hainele colorate, program sintetice, program sport iar programul rapid are o durată de 30 minute, ideal pentru o împrospătare rapidă a hainelor care nu sunt murdare.

Apreciată va fi la această mașină de spălat FWG71484W  și posilibitatea de programare întârziată.

Este puțin mai zgomotoasă din punct de vedere al specificațiilor decât modele similare, dar până la urmă este vorba și de percepție. Are un nivel de zgomot la centrifugare de 83 decibeli iar la spălarea obișnuită de 51 decibeli.

Ecran LED pentru ușurința programării și personalizării ciclurilor de spălare

Displayul și partea superioară are parte de un ecran LED, aș putea să spun că panoul de comandă seamănă un pic cu modele mai vechi de la Beko, dar rămâne asta între noi, desigur. Nu prea există loc de inovație în ce afișează o mașină de spălat rufe. Am văzut însă și mici încercări, de exemplu mașina de spălat rufe de la Candy care are NFC. Probabil în viitor va fi mai mult loc pentru progres, până atunci ne mulțumim ca hainele să iasă curate de la spălat, iar acest Whirlpool pentru asta a fost creat.

Design modern, dar standard

Designul altfel este destul de standard. În partea superioară, pe lângă panoul de comandă din centru, displayul din dreapta avem și compartimentul pentru detergenți, unul destul de mare.
Hubloul este și el unul care pare suficient de mare încât plasarea hainelor murdare în mașină să fie ușoară.

Una peste alta, designul este clasic. Importante sunt mai degrabă specificațiile, iar cei 7 kg capacitate, clasă eficiență A+++ și 1.400 rpm la centrifugare sună foarte bine.

Dacă crezi că totuși 7 kilograme nu îți sunt de ajuns, o altă variantă de luat în calcul este mașina de spălat rufe Beko WMY81483LMB1, care arată foarte bine, dar este un pic mai scumpă, de regulă.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *