Masina de spalat rufe Whirlpool FWSD71283WS cu functie Freshcare si capacitate mare, 7 kilograme

Deşi pe piaţă există un număr impresionant de branduri care produc electrocasnice, Whirlpool a reuşit să câştige un loc foarte important în topul preferinţelor consumatorilor şi asta datorită tehnologiilor inovatoare ce îmbunătățesc performanțele produselor, în ritm constant, fie că vorbim de tehnologii precum Al Șaselea Simț sau uite, noua funcționalitate Freshcare prezentă pe mașinile de spălat rufe.

Pornind de la cuptoare, hote, aragazuri, frigidere și până la mașini de spălat vase, Whirlpool acoperă un spectru foarte mare de produse ce sunt un real sprijin în activitatea casnică  de zi cu zi – foarte important de notat, se adresează tuturor categoriilor de clienți!

Whirlpool FWSD71283WS – Mașină de spălat rufe cu tehnologie Freshcare și Al Șaselea Simț pentru culori

Dacă ne referim la mașini de spălat, un model ce reflectă atenția producătorului nu doar asupra performanțelor produsului, dar și asupra mediului, este Whirlpool FWSD71283WS.

Acesta este un model ce se încadrează în clasa A+++ de consum energetic, cu un consum anual de 175 kW/h, și se remarcă prin eficiența procesului de spălare, încadrându-se în clasa A.

Printre tehnologiile care concură pentru a face din mașina de spălat rufe Whirlpool FWSD71283WS, un model de succes, se numără 6th Sense colours, Colours 15, Soft Move, Clean +, FreshCare +, Motor Sense Inverter.

Nu este cea mai ieftină mașină de spălat dintre cele care se găsesc, dar din punctul nostru de vedere raportul functionalitate oferit in schimbul pretului este ideal. Așa că luați asta în cont când vă uitați peste prețul acestei mașini de spălat rufe –? verifică aici preț și disponibilitate

Funcții și caracteristici tehnice

Mașina are o capacitate de 7 kg, ceea ce înseamnă că este destul de încăpătoare și este potrivită mai ales pentru familii de peste 2-3 persoane, sau pentru aceia care au de spălat mai multe haine deodată. De asemenea, o capacitate mai mare de spălat ajută la spălarea păturilor sau a plapumelor, dar fiți atenți ca mașina de spălat să meargă la viteză normală când puneți rufe de volum mare.

Aceste model vine cu un panou de comandă digital, ceea ce îi conferă un aspect modern și permite spălarea rufelor la modul programelor standard incluse sau personalizat, în funcție de dorințele utilizatorului.

Pentru siguranță, Whirlpool FWSD71283WS oferă posibilitatea de a bloca toată interfața, măsură utilă în eventualitatea în care există copii ce ar fi în mod evident atrași de panoul de control și ar putea da peste cap programele.

Programe și opțiuni

Mașina de spălat Whirlpool FWSD71283WS, este dotată cu programe de spălare pentru țesături delicate în cazul în care aveți haine din țesături speciale, fine, lână, atât de pretențioasă la spălat, mixt dacă nu obișnuiți să selectați hainele în funcție de țesături, chiar și program rapid, pe lângă programele obișnuite, în total, numărând 14 programe. Durata celui mai scurt program ajunge la  30 de minute, ceea ce este extrem de util atunci când ai de împrospătat rapid ceva haine și vrei imediat să le pui pe uscător.

Design clasic

Whirlpool FWSD71283WS este o mașină de spălat rufe cu un design plăcut, de culoare albă, similar celor mai multe electrocasnice de gen și are un aspect plăcut, ce o face ușor de adaptat oriunde ați dori să o integrați: fie baie, bucătărie, hol, sau poate chiar o cameră tehnică.

Această mașină de spălat, ca mai toate produse în zilele noastre, este una cu încărcare frontală. Hubloul are o deschidere spre partea dreaptă. 

Mașina de spălat rufe este una de tip slim, având o dimensiune de 83.7 cm x 59.5 cm și o adâncime de doar 43.5 cm. Astfel chiar dacă spațiul nu vă prea ajută, puteți avea o mașină de spălat rufe de capacitate mare care nu ocupă atât de mult spațiu lateral.

Destul de silențioasă la spălare

Această mașină de spălat rufe are un nivel de zgomot destul de mediu. Astfel, la centrifugare atinge până la 79 decibeli, dar trebuie ținut cont și că are o viteză de rotație la centrifugare de 1200 rpm, adică una destul de ridicată. În timpul spălării obișnuite sunetul produs este destul de mic, de aproximativ 54 decibeli.

Ce este și cu ajută FreshCare?

Tehnologia Freshcare ajută ca hainele să se mențină curate și igienizate chiar și după spălare. Cu toții uităm deseori hainele în cuva mașinii de spălat, pentru că, nu-i așa, prea de puține ori putem să fim acolo fix în momentul în care mașina de spălat își termină programul.
Astfel, Freshcare vine în ajutorul nostru și este practic o funcționalite prin care atunci când mașina de spălat a terminat programul, mai mișcă din când în când tamburul, totul ca hainele să se mai amestece și umiditatea să nu se pătrundă. În tot acest proces, mașina de spălat mai introduce abur. Programul special FreshCare+ poate continua cu pana la 6h dupa incheierea ciclului de spalare. Acest tratament inhiba dezvoltarea de bacterii si formarea mirosurilor neplacute pana la deschiderea usii masinii de spalat.

Concluzie

Prețul ei nu este unul mic, nu acesta atrage atenția, decât poate, dacă este achiziționată cu o ofertă foarte atractivă. Pentru brandul Whirlpool, însă acesta este pragul minim de preț, astfel încât, fie rămâneți fidel brandului, fie căutați un alt brand care să ofere aceleași dotări, la un preț mai mic.

Whirlpool FWSD71283WS este o mașină de spălat rufe care se remarcă prin faptul că este economică. Având un consum mic de energie, în mod automat, facturile de energie electrică nu vor fi influențate negativ de acest model, poate doar pozitiv, în cazul în care ați avut un model mai vechi ce consuma mai mult. Altfel, dotările și programele incluse o fac cu siguranță utilă, însă nu remarcabilă, în comparație cu alte produse in aceeași clasă.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *