Whirlpool MWD302WH

Un model de cuptor cu microunde de o capacitate mai mare este modelul de la Whirlpool MWD302WH. Acesta are o capacitate neta in interior de 20 litri, destul de mare pentru a putea incalzi cantitati mai mari de alimente. Totusi, pretul este parca un picut mai mare si el, fata de modele mai noname :), fiind vandut undeva la 340 lei (verifica pret actualizat), momentan fara promotie cum e un produs nou, insa aici nu e exclus sa avem pe viitor ceva promotii. Este de urmarit.

Ca si alternativa, un model cu un pret usor mai mare dar si cu un design mai deosebit, insa cu o capacitate de 23 litri si o dimensiune oarecum nu atat de adanca insa mai inalta este modelul Samsung ME86V-SS.

MWD302WH are o putere de 700 W iar aceasta putere se poate regla de la butonul din partea dreapta dispus pe panoul de comanda in partea superioara, fiind 7 trepte de putere, din 100 in 100 de W, pentru incalzire. Pentru Grill puterea este un pic mai mare, datorita diferentei in procedeul de incalzire si poate ajunge pana la 800 W.

Panoul de comanda este mecanic, adica fara displayuri ci toata setarea se face prin rotitile de selectare. Pentru selectarea puterii si a modului de preparare avem rotita sus iar jos este mecanismul de selectare pentru durta programului, in minute, pana la 30 minute programul maxim.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Diametrul suportului rotund rotativ este de 27.2 cm, din sticla. Mai trebuie spus este ca MWD302WH are protectie la deschiderea copiilor, distributia microundelor se face printr-o tehnologie mai moderna – 2D si are functia de pastrare la cald a preparatelor.

Dimensiunea cuptorului cu microunde Whirlpool MWD302WH este relativ mai mare datorita capacitatii, are 456 x 355 mm pe laturi si o intaltime de 285 mm. Dimensiunile interne sunt de 19,6 x 29,2 x 29,5 cm, iar greutatea cu tot cu ambalaj 14 kilograme, respectiv aproape 12 kilograme masa neta a cuptorului cu microunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *