Whirlpool WBV34272DFCIX Combina frigorifica No Frost cu Al Saselea Simt

O bucătărie modernă, simplă și practică are nevoie de o combină frigorifică care să fie în ton cu designul acesteia. Pentru cei care caută ceva simplu dar eficient, combina frigorifică No Frost Whirpool Sixth Sense poate reprezenta o soluție.

Un prim plus îi acord pentru faptul că este realizat, în exterior, din inox, ceea ce justifică oarecum și prețul ei de aproximativ 2.380 (verifica aici pret actualizat).

Inoxul se curăță mult mai ușor cu soluții speciale și nu ruginește. Apoi, îi acord o bulină pentru ideea ușilor reversibile, ceea ce permite poziționarea aparatului oriunde în bucătărie, chiar și lângă un perete lateral. Ce înseamnă uși reversibile? Acest lucru presupune posibilitatea de a schimba, după cum dorești, modalitatea de deschidere a ușilor: de la stânga spre dreapta, respectiv de la dreapta spre stânga, prin atașarea mânerului detașabil în dreapta sau în stânga.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Cu un volum net total de 337 litri, din care 223 litri pentru frigider și 113 litri pentru congelator, combina frigorifică No Frost Sixth Sense are clasa de eficiență energetică A + + și un consum energetic de 242 kWh/an (0,66 kWh/24 h).

Congelatorul are o capacitate de congelare de 12 kg/24 h și prezintă un accesoriu-tavă pentru gheață. În cazul unei pene de curent, durata de conservare este suficient de mare: 24 de ore. Clasa climatică N‐T‐EN153 se înscrie de la 16 la 43 grade Celsius, iar agentul de răcire este acela tip R600a. Nivelul de zgomot este de 39 db (foarte scăzut).

Sistemul de dezghețare pentru frigider se realizează semiautomat, în timp ce dezghețarea în cazul congelatorului se face manual.
Alte avantaje sunt reprezentate de prezența funcției de super-răcire, existența filtrului antibacterian, aceea de control a umidității, precum și cele proprii mărcii Sixth Sense Fresh Control, respectiv funcția Sistem Multiflow, responsabilă pentru o distribuție uniformă a temperaturii setate în toate sertarele și compartimentele combinei frigorifice.

Designul absolut este unul minimalist, cu linie simplă, modernă. Prezintă un afișaj cu LED și, ca noutate, are un display și în interior; are o deschidere cu mâner încorporat pe dreapta (standard), dar care este detașabil; se poate muta pe partea stângă și, automat, deschiderea se poate realiza de la stânga spre dreapta. De asemenea, și în interior este iluminat cu LED, oferind astfel o claritate optimă a luminii datorită diodelor amplasate deasupra sertarelor. Tot înăuntru, prezintă patru rafturi (dintre care trei sunt detașabile) din sticlă, ceea ce confirmă faptul că Whirpool Sixth Sense s-a dorit a fi creat numai din materiale calitative.

De asemenea, are patru suporturi pe partea cu ușa, iar al treilea raft al frigiderului prezintă un suport pentru sticle – un alt plus al acestui aparat, întrucât, în cazul în care dorești să pui la răcire mai multe sticle, să nu suprasoliciți sertarul de pe ușa interioară. În plus, astfel, lichidele se răcesc mult mai rapid. Congelatorul prezintă trei compartimente suficient de încăpătoare. Deși pare a avea dimensiuni mici, ca ale unui frigider obișnuit, această combină măsoară totuși 187.5 x 59.5 x 66 cm.

Nu prezintă însă dispenser de apă / gheață dar ar fi redus și din capacitatea utilă.

Manualul de utilizare cât și descrierea producătorului se regăsesc pe această pagină.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

[post_ender]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *