Masina de Spalat Rufe Whirlpool WTLS 65912, 6th Sense Colours, Clasa A++

Daca aveai convingerea ca o masina de spalat rufe cu incarcare verticala nu poate avea o capacitate de incarcare prea mare, peste standard, sau tehnologii moderne, inovatoare, pentru ca tu sa obtii rezultatele dorite, masina de spalat rufe Whirlpool WTLS 65912 iti va da demonstra contrariul si te va face sa iti reconsideri aceasta parere. In plus, este disponibila la un pret chiar mai mare decat al unei masini obisnuite, cu incarcare frontala (verifica aici pret actualizat).

Capacitate buna de incarcare: 6,5 kg; clasa A++

Cu incarcare verticala si, implicit, de tip Slim, avand o capacitate de incarcare peste standard, de 6,5 kg si o viteza de centrifugare pe masura, de 1200 de rotatii pe minut. Totodata, sta foarte bine si in ceea ce priveste clasele de eficienta; are o clasa de eficienta la spalare A si de eficienta energetica A++, fapt ce asigura un consum redus de resurse de baza (curent electric, apa).

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

14 programe de spalare variate, avansate si utile

Whirlpool WTLS 65912 vine cu un numar de 14 programe variate si utile, printre care: program rapid de 15 minute, program pentru protejarea rufelor de culoare deschisa, program special pentru rufe albe, program pentru protejarea hainelor de culoare inchisa, program Aqua Eco – pentru economie in plus la apa; program Bumbac Eco – economiseste resurse atunci cand speli tesaturi din bumbac; program obisnuit pentru rufe din bumbac; program special pentru spalarea articolelor tip Jeans din denim, program pentru protejarea tesaturilor din lana, program pentru rufe sintetice, program pentru rufe delicate (precum perdelele sau cele din dantela, matase, organza etc.), program Mix (pentru amestecul de rufe de tesaturi si culori diferite), program tip spalare manuala etc.

Programul de spalare rapida de doar 15 miute – economie pe toate planurile

Programul de spalare rapida iti permite sa economisesti inclusiv timp, un factor deosebit de important pentru a-ti programa si desfasura cat mai bine toate activitatile casnice. Avand atat de putin timp necesar ca sa spele cat mai bine, acest program te ajuta sa castigi timp pentru alte lucruri, mult mai importante. Este ideal pentru rufele purtate doar o data, mai putin murdare, reimprospatandu-le rapid. Astfel, optimizeaza nu doar timpii de spalare, dar si resurse importante precum apa si energia electrica. Si mai mult, cand folosesti acest program, poti opta pentru una din doua temperaturi: de 20, respectiv 30 de grade Celsius.

Masina de spalat rufe Whirlpool WTLS 65912

Tehnologia proprie al 6-lea Simt/6th Sense – adaptarea consumului la cantitatea de rufe din cuva

Dar economia este posibila, indiferent de programul selectat pentru spalare, datorita tehnologiei proprii, inovatoare, specifica Whirpool: al 6-lea Simt/6th Sense. Astfel, la toate programele, cantitatea de apa si energie necesare spalarii se stabilesc in asociere cu aceasta tehnologie.

Masina de spalat rufe este prevazuta cu niste senzori capabili sa detecteze tipul si cantitatea de incarcatura din cuva, adaptandu-si consumul de resurse principale (apa, curent electric, detergent) la cantitatea de rufe din cuva; nu consuma mai mult decat e necesar.

Varianta al 6-lea Simt/6th Sense Colours – optimizarea rezultatelor programelor speciale pentru protejarea culorilor fiecarei rufe

In plus, aceasta tehnologie speciala este disponibila si in cazul programelor speciale, pentru protectia culorlor rufelor tale: 6th Sense Colours – Al 6-lea Simt pentru culori sralucitoare ce dureaza mai mult. Aceasta varianat a tehnologie 6th Sense este unica si e dedicata programelor concepute special pentru rufe colorate, pentru a optimiza performanta la spalare, in functie de culorle pe care le setezi. Nu este nevoie in acest sens sa mai specifici tipul de tesatura, ci doar culoarea. Astfel, tehnologia Al 6-lea Simt/6th Sense aduce beneficii in programele de spalare pentru culori inchise (protejeaza de decolorare rufele negre si de culori inchise); pentru culori deschise (poate spala perfect orice culoare fara risc de transfer al culorilor si cu rezultate excelente), iar in caz de program Mixt, optimizeaza spalarea chiar si in mixul de rufe, in amestecul de tesaturi si haine multicolore.

Alte sisteme si functi speciale

Pe langa aceste programe si tehnologii, masina de spalat rufe Whirlpool WTLS 65912 dispune si de alte functii si sisteme la fel de utile si importante: sistem de siguranta impotriva copiilor, cu Child Lock, functie Reset, pentru resetarea programelor selectate anterior, sistem Eco Ball, sistem Soft Opening – deschidere facila si delicata a usii, sistem Aqua Stop, in caz de inundatie oprndu-se automat alimentarea cu apa, sistem de distributie uniforma a incarcaturii.

Dimensiuni mici, display cu ecran mare LCD

Ca orice masina de spalat rufe cu incarcare verticala, Whirlpool WTLS 65912 te ajuta sa castigi si spatiu oriunde ai plasa-o; ii poti gasi loc in casa usor, oriunde stai si chiar daca dispui de spatiu putin in baie. Masoara 90 cm in inaltime, doar 40 cm in latime si 60 cm in adancime. Este cu un nivel de zgomot la spalare de 59 dB si la centrifugare de 76 dB. Din opiniile utilizatorilor pe care le-am vazut pe alte site-uri (comentarii pe eMAG), totusi se pare ca zgomotul este deranjant insa probabil te poti obisnui cu acest compromis.

Ca aspect este simpla, alba, ca orice masina de spalat rufe cu incarcare verticala. Totusi, este destul de moderna la exterior, la nivelul panoului de comanda, cu un buton mare rotativ, gri metalic, pentru selectarea programelor, dar, mai ales, cu un display cu ecran mare tip LCD, cu afisaj electronic, care ofera informatii legate de setari, de programul selectat, precum etapa de spalare, timpul ramas din ciclul de spalare etc.

Concluzii

Pentru ca e o masina de spalat rufe compacta, simpla, super Slim si foarte ergonomica, dar in interior iti pune la dispozitie numai beneficii maxi, pentru sistemele si tehnologiile multiple cu care este dotata, numarul mare de programe variate si utile si garantia economisirii de resurse, indiferent de programul de spalare selectat, masina de spalat rufe Whirlpool WTLS 65912 merita investitia si nu numai ca iti va schimba parerea potrivit careia masinile de spalat rufe cu incarcare verticala nu sunt foarte avansate si nu ofera rezultate la fel de bune din cauza economiei de spatiu, dar iti va depasi si asteptarile.

Mai multe detalii si despre alte masini de spalat si tehnologii proprii Whirpool poti citi si in articolul despre avantajele pe care ti le ofera o masina de spalat rufe Whirpool.

Alternativa de la Electrolux

Un model similar, la fel de avansat si cu tehnologii specifice brandului, inovatoare, pentru a obtine performante, tot cu incarcare verticala si o capacitate apropiata (6kg), este Electrolux EWT1066TDW, cu sistem Fuzzy Logic (corespondentul Electrolux al tehnologiei Al 6-lea Simt/6th Sense) si silentioasa. Este ceva mai ieftina decat modelul de mai sus.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *