Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool WTLS65712, 6.5 kg, Clasa A++

Cand ai nevoie de o masina de spalat rufe de capacitate mare, cu multiple programe si tehnologii inovatoare, performanta, te gandesti ca va fi si de dimensiuni mari, va ocupa mult spatiu, ceea ce nu e foarte placut. Dar Whirlpool WTLS65712 pare sa echilibreze lucrurile si sa te impace cu ambele necesitati, daca asta e ceea ce cauti. In plus, pentru ce aduce, e disponibila la un pret chiar foarte bun (verifica aici pret actualizat).

Masina cu incarcare verticala, cu capacitate mare de 6.5 kg si viteza de centrifugare de 1200 de rotatii

Masina de spalat rufe Whirlpool WTLS65712 este o masina de spalat cu incarcare verticala, ceea ce o face ergonomica si foarte usor de plasat oriunde ai nevoie, castigand spatiu. De aceea, e ideala pentru cei care stau in locuinte mici, precum garsoniere sau camere de camin. Dar, in acelasi timp, e foarte incapatoare in interior, fiind aliatul perfect pentru cei cu familie mai numeroasa si putand spala foarte multe rufe deodata. Si asta datorita faptului ca are o capacitate de incarcare de pana la 6,5 kg. In plus, la un asemenea volum, are o viteza de centrifugare buna, ce poate fi setata pana la 1200 de rotatii pe minut.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice complete aici[/box]

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool WTLS65712

Clasa de eficienta energetica A++, multiple programe variate

In ciuda unor specificatii de baza cu valori atat de mari, Whirlpool WTLS65712 ramane o masina de spalat economica, cu un consum redus, desi e capabila sa spele cantitati mari de rufe o data. Totodata, obtine performante inalte, pentru care, in conditiile de consum redus, a primit clasarea de eficienta energetica cu multe plusuri: A++.

Programele numeroase si variate ale acestei masini de spalat rufe nu numai ca incearca sa obtina rezultate cat mai bune pentru aproape fiecare tip de tesatura a rufelor tale, dar sunt concepute majoritatea astfel incat sa reduca cat mai mult costurile, sa consume cat mai putine resurse, dar avand aceeasi atentie si grija pentru hainele tale. Are, astfel, 12 programe in total, printre care: program rapid, de 15 minute, program de prespalare, program pentru tesaturi din bumbac, program pentru articole tip Jeans, program pentru tesaturi din lana, program pentru rufe sintetice; program de clatire intensiva; program pentru rufe delicate (perdele, dantela, matase etc.), program special SuperEco; program tip spalare manuala; posibilitatea de programare intarziata.

Cu programul de spalare rapida castigi timp pentru lucrurile cu adevarat importante. Conceputa sa spele eficient rufele in doar 15 minute (timp record pentru o masina de spalat rufe), cu o astfel de optiune poti spala rufele mai putin murdare, cele purtate doar o zi si care au nevoie doar de putina reimprospatare. Astfel, pe langa timp, economisesti si apa, dar si energie electrica. In acest sens, in cadrul acestui ciclu de spalare, poti selecta temperaturi mai joase ale apei: de 20 de grade Celsius, respectiv de 30 grade. Pentru o si mai buna optimizare a consumului de resurse, masina de spalat rufe  foloseste acest program de spalare in asociere cu tehnologia Al 6-lea Simt/6th Sense cu care este dotata.

Programul de spalare special SuperEco este si el conceput pentru un plus de economie; acesta reduce consumul de energie electrica cu pana la 40 %, chiar si in cazul unei incarcaturi complete. Acest ciclu de spalare presupune o actiune redusa de rotire, dar o etapa mai lunga de stoarcere. Astfel, rufele tale vor fi aproape pe jumatate uscate la scoaterea din cuva. Procesul de spalare este optimizat in ciuda consumului redus de curent electric, obtinand astfel rezultate foarte bune, garantate printr-o clasa de  eficienta energetica excelenta: A++.

Tehnologii si sisteme diverse concepute pentru economie

Dar pe langa aceste programe destul de diverse si foarte utile aproape pentru orice tip de rufa, Whirlpool WTLS65712 este dotata si cu o serie de alte sisteme, functii si tehnologii, unele obisnuite, altele specifice, inovatoare, proprii Whirpool: sistem de detectare automata a cantitatii de rufe din cuva; sistem de deschidere Soft Opening – de deschidere usoara a usii superioare, la cuva; tambur cu deschidere in sus Drum Up, tehnologia Al 6-lea Simt/6th Sense, ciclul de spalare Clean+.

Tehnologia Al 6-lea Simt – ajustarea consumului la cantitatea de rufe din cuva

Tehnologia proprie Whirpool Al 6-lea Simt/6th Sense nu e altceva decat un sistem inteligent de ajustare a consumului de resurse la cantitatea de rufe din cuva, indiferent ca ai incarcat pe jumatate sau chiar mai putin. Masina ta de spalat rufe simte incarcatura in baza unui senzor si adapteaza consumul de apa si energie electrica la aceasta. Merge astfel mana in mana cu sistemul de detectare automata a cantitatii de rufe din cuva, care consta, de fapt, in acel senzor care masoara greutatea in functie de volumul cuvei. Obtii rezultate bune si economie in ceea ce priveste nu doar resursele principale (apa, curent, detergent), ci si in privinta timpului.

Ciclul de spalare Clean + e practic un program de spalare mai inovator care, in combinatie cu o solutie-detergent foarte buna impotriva petelor, trateaza petele dificile si spala intensiv. Ofera astfel rezultate imbunatatite in spalarea rufelor, crescand performanta detergentilor si reducand, totodata, consumul de resurse si solutii de curatare a petelor, destul de scumpe.

Design simplu, dar ergonomic

Nu e o masina de spalat rufe extrem de silentioasa, dar se descurca bine; are un nivel de zgomot la centrifugare de 76 dB si de 59 dB la spalare. E alba, simpla, ergonomica si practica, de dimensiuni reduse, cam ca orice masina de spalat rufe cu incarcare verticala. Masoara 90 cm in inaltime, 40 cm in latime si 60 cm in adancime. Are un panou de comanda simplu, obisnuit, cu un miniecran cu LED, care afiseaza informatii utile legate de ciclul de spalare selectat.

Concluzii; model similar

Pentru ca e economica inclusiv in ceea ce priveste timpul si spatiul, dar incapatoare in interior, cu programe si sisteme atat de variate, masina de spalat rufe Whirlpool WTLS65712 este ideala pentru cei care nu dispun de o locuinta prea spatioasa, nu au loc foarte mult pentru a amplasa o masina cu incarcare frontala, dar au nevoie sa spele deodata mai multe rufe, chiar si de dimensiuni mai mari, precum plapumi, pilote etc. La aceasta, se potriveste foarte bine viteza de centrifugare extrem de buna, ce poate atinge pana la 1200 rotatii pe minut. Pretul e foarte bun in raport cu ce iti poate oferi.

Un model similar, ceva mai avansat in ceea ce priveste functiile, programele si tehnologiile, dar nu cu foarte multe, cu un ecran LCD mult mai mare in panoul de comanda, dar in rest cu aceleasi specficatii principale, ar fi masina de spalat rufe tot cu incarcare vertical Whirlpool WTLS 65912, ceva mai scumpa insa.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *