Whirpool a lansat masina de spalat vase cu cel mai mic consum de apa

A spala vase cu ajutorul unei masini de spalat vase reprezinta un castig de timp, dar si economia resurselor, avand un consum extrem de mic de apa (de aproximativ 5 ori mai mic comparativ cu spalarea manuala) – se stie! Dar cat de putin inseamna un consum mic? Ei bine, acum am aflat, pentru ca de curand, pe data de 19 decembrie 2012, (si) la Bucuresti, Whirpool a lansat masina de spalat vase cu cel mai mic consum de apa de pe piata mondiala de electrocasnice: doar 6 litri de apa pentru a oferi cele mai bune rezultate de spalare a unui numar de pana la 13 seturi de vesela: Whirpool ADP 8797 A+IX. Ca pret, nu este exagerat de mare fata de masinile de spalat vase standard (verifica aici pret actualizat), avand in vedere eticheta cu care se lauda.

Acest consum extrem de redus este posibil datorita tehnologiei inovatoare proprie produselor Whirpool, Al 6-lea Simt PowerClean, care, totodata, face masina de spalat intr-atat de puternica incat poate spala chiar si vase extrem de murdare, precum oale si tigai pline de grasime, fara ca acestea sa mai aiba nevoie de prespalare.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Noul model de masina de spalat vase Whirpool ADP 8797 A+IX consuma in medie circa 180 litri de apa pe luna, la o familie cu 4 membri, de exemplu. Dar nu se opreste totul doar la consumul de apa, pentru ca aceasta masina de spalat vase consuma chiar si mai putin curent electric. Deoarece, din moment ce foloseste de 5 ori mai putina apa, automat si energia electrica necesara pentru a o incalzi este mult mai redusa.

Prietenoasa astfel cu mediul inconjurator, folosind doar o pastila de detergent special per ciclu de spalare, poti zice ca ai de castigat din toate punctele de vedere cu noua masina de spalat vase Whirpool ADP 8797 A+IX. Pentru ca, daca ne gandim, la o singura spalare manuala a vaselor, utilizam o cantitate considerabila de detergent, ca sa nu mai vorbim ca, de foarte multe ori, acesta se iroseste inutil.

Asadar, noul model de masina de spalat vase de la Whirpool este menit sa te ajute sa castigi pe orice parte: timp, apa, curent electric, detergent, deci… bani. Mioara Bolozan, Director de Marketing Whirlpool România, explica: „Whirlpool a investit constant în dezvoltarea acestui segment, dotând electrocasnicele cu tehnologii inovatoare care fac viața mai ușoară într-o gospodărie. Până acum utilizatorii preclăteau oalele şi tigăile murdare înainte de a le încărca în maşina de spălat vase. Cu ajutorul noului model această etapă nu mai este necesară, presiunea ridicată a jeturilor de apă curăţând toate reziduurile de mâncare fără consum adiţional de apă.”

In plus, acest produs poate spala si la 50 grade C, ceea ce inseamna ca anihileaza majoritatea microbilor si a bacteriilor. Totodata, selectand optiunea speciala Steam / cu aburi, este capabila sa indeparteze pete grele de murdarie, dar sa si igienizeze vesela.

Designul celei mai recente masini de spalat vase de la Whirpool este unul modern si are dimensiuni adaptate pentru orice vase de bucatarie, indiferent de forma si de dimensiuni, asa ca poti spala cam orice vas cu ajutorul ei, chiar si componente ale altor electrocasnice. De asemenea, ca sa iti fie si mai de folos, produsul este disponibil in doua variante: atat independent (free-standing), cat si incorporabil.

Cel mai interesant si original mi se pare insa, la nivelul aspectului, faptul ca detine un indicator luminos, care consta in lumina LED, proiectata pe… podea. Astfel, poti verifica daca masina se afla in timpul unui ciclu de spalare, dupa acest indicator luminos.

Dar noua Whirpool ADP 8797 A+IX exceleaza si la nivelul programelor, fiind prevazuta cu program de spalare rapida, pentru vase care nu sunt foarte murdare, programe de spalare silentioasa, care te ajuta sa folosesti masina de spalat si noaptea, optiune de spalare intarziata (cu pana la 24 ore), ca sa poti spala atunci cand ai timp.
Avand un consum extrem de redus de energie electrica si, mai ales, de apa, noul model de masina de spalat vase Whirpool se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+, avand un consum de energie cu 10 % mai mic fata de o masina de spalat din clasa A.

Ce sa zicem? Odata ce Whirpool se lauda cu masina de spalat vase cea mai economica de pe piata electrocasnicelor, cu cel mai mic consum, nu putem decat sa ne bucuram si noi, pentru ca, practic, astfel se deschide drumul aparatelor electrocasnice de inalta performanta cu un consum de resurse aproape insesizabil. Felicitari pentru lansarea unui stfel de produs si… la cat mai multe!

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *