Wondershare Mobile Trans sau Cum să Transferi Date între Două Dispozitive Mobile Diferite

Vrei să transferi rapid și ușor date între două tipuri de telefoane? Dacă până acum foloseai pentru asta Bluetooth și alte metode similare pentru transferul de fișiere (file sharing) și împărțirea de date între două dispozitive mobile, am niște vești bune pentru tine.

Pentru dispozitivele de tip IOS care nu au niciun fel de caracteristică Bluetooth și, astfel, au dezavantajul de a nu putea transfera niciun fel de date pe ele, există de acum Wondershare Mobile Trans, un software grozav și foare util care îți permite să transferi date între tipuri diferite de dispozitive mobile. Cea mai bună parte la această aplicație este că nu durează decât un simplu click ca să faci toate acestea.

Ce face Wondershare Mobile Trans

Așadar, tocmai ce ai cumpărat un nou smartphone și te străduiești să transferi întregul conținut al vechiului telefon pe cel nou. Această activitate îți poate consuma însă mult timp. Dincolo de acest lucru, poți să transferi ușor conținut precum contactele, fotografiile și videoclipurile  folosind rețeaua de telefonie mobilă pe care o folosești. Dar ce faci cu alte conținuturi importante precum podcastul, notițele, SMS-urile, jocurile și alte aplicații la fel de utile și foarte variate, pe care nu le poți transfera în mod „clasic”?

Ei bine, Wondershare Mobile Trans îți permite să distribui și să transferi conținut între dispozitive diferite. Acest software deosebit de util este compatibil atât cu versiunea Android, cât și cu IOS. dar și sistemele de operare Symbian. Fără a mai avea nevoie de Bluetooth sau vreun cablu USB, poți acum să transferi toate tipurile de date între dispozitive diferite chiar și ca sistem de operare. De exemplu, toate mesajele tale SMS, muzica, videoclipurile, fișierele audio, contactele, podcasturile și orice alt tip de fișier media pot fi cu ușurință transferate între dispozitive mobile variate.

Cum transferi datele de pe un iPhone pe un iPad
Cum transferi datele de pe un iPhone pe un iPad

Caracteristici ale aplicației Wondershare Mobile Trans

Acest software este însoțit însă de o sumedenie de caracteristici care îl fac cel mai bun în materie de file-transfer. Astfel, folosind Wondershare Mobile Trans, poți să transferi chiar și lista cu jurnalul de apeluri voce sau video, muzică, imagini, videoclipuri, aplicații, jocuri, precum și podcasturi, pe alte tipuri de dispozitive mobile. Nu numai că îți transferă cu ușurință toate contactele, dar importă și toate datele suplimentare ale acestora cum ar fi adrese de e-mail, ocupația, numele companiei la care lucrează, nick name-ul și alte informații de genul.

Mai mult de 2000 de telefoane mobile sunt compatibile cu software-ul Wondershare Mobile Trans. Lista telefoanelor care pot folosi acest software include, de asemenea, cele mai recente modele, precum iPhone 5c, dar și iPhone 5s.

Totodată, poți să transferi date între rețele mobile diferite. Conținutul pe care îl trimiți de la un device la celălalt va fi păstrat intact în ceea ce privește calitatea și dimensiunea. Nu vor surveni niciun fel de pierderi de date. Wondershare Mobile Trans este totodată și o modalitate grozavă de a te asigura că datele tale confidențiale nu sunt vizibile altcuiva și pot fi citite doar de către tine.

Cea mai bună caracteristică a software-ului Wondershare Mobile Trans rămâne aceea că acum poți transfera conținut către dispozitive diferite în același timp, și aici intră o varietate de device-uri. Nu mai este astfel nevoie să faci asta cu fiecare în parte și, prin urmare, te ajută să salvezi foarte mult timp. Totul printr-un simplu click.

Fără să conteze operatorul de telefonie mobilă pe care îl folosești pe dispozitivul tău, poți să transferi tot conținutul de pe vechiul dispozitiv pe cel nou. Asta îți asigură, de asemenea, că nu se va pierde niciun conținut în procesul de transfer. Transferul de date se va realiza continuu, fără a fi nevoie să se întrerupă procesul de transfer în timpul funcționării.

Wondershare Mobile Trans este probabil cel mai bun software de transfer de fișiere și date, care funcționează pe toate platformele, precum și pentru orice rețea de telefonie mobilă.

Sursa: shakethetech.com

[sam id=”3″ codes=”true”]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *