Wrike lanseaza noile sale aplicatii pentru telefoane mobile

Wrike, compania de social project management, competitoare pentru Asana, isi relanseaza noile aplicatii pentru telefoanele mobile precum iPhone si cele cu Android, pentru platforme de social project management si de colaborare si nu numai. In plus, Wrike a lansat, de asemenea, aplicatii web si pentru toate celelalte platforme.

E important de observat faptul ca acesta nu este prima incursiune de acest gen pentru Wrike. Compania a mai pus pe piata o serie de aplicatii pentru iPhone, iPad si BlackBerry, la inceputul anului trecut. Dar, dupa cum a afirmat si Andrew Filev, fondator si CEO al Wrike, aceste aplicatii s-au datorat unei revizii complete. Iar noile aplicatii, a accentuat Filev, sunt inaintea multor aplicatii in plan sau care sunt deja pe piata astazi. Fata de majoritatea competitorilor, in care se include si bine cotata Asana, Wrike pune un mare accent pe colaborare si pe asigurarea unei solutii pentru intregul domeniu al managementului de proiect.

Stiindu-se limitele de design ale unui mobil, noile aplicatii nu vor reda o vedere complexa de timeline a aplicatiilor web, precum niste foi de calcul, de exemplu, ci orice altceva este deja prezent pe-acolo. De exemplu, noile aplicatii permit utilizatorilor sa isi adauge si sa isi editeze sarcinile si proiectele, lista de planuri, dar si sa discute probleme in timp real. Filev este mai degraba mandru de aspectul de redare in timp real a intregii platforme (care include, de asemenea, notificari in partea laterala a telefonului, pe care poti intra, prin simpla apasare, pentru a le vizualiza).

Se pare ca, dupa cum spune si fondatorul Wrike, noile aplicatii pentru mobil au avut o durata de realizare de aproape un an. Scopul unui re-design a fost de a face procesele complexe cat mai simple posibil si, in acelasi timp, sa ofere utilizatorilor o aplicatie frumoasa si cu multiple trasaturi. Ceea ce fac cei de la Wrike este sa dezvolte experienta utilizatorilor lor de mobile astfel incat ei sa aiba avantaje de pe urma puterii Wrike, indiferent de pe ce device o folosesc: fie ca este un PC sau un smartphone.

S-ar putea ca uneori sa ai nevoie de un singur click sau apasare sa indeplinesti o misiune, fapt ce poate reprezenta un update critic, de importanta majora pentru proiectul tau. Cu noile aplicatii pentru mobil, cei de la Wrike vor sa se asigure ca faci aceasta miscare mereu la timp, exact in momentul in care trebuie.

Wrike, care a fost fondat in 2006, nu a primit nicio finantare din afara pana la inceputul aacestui an. Tot atunci, Wrike a lansat o varianta gratuita a serviciilor sale pentru echipe cu pana la 5 utilizatori. In prezent, serviciul are in jur de 2500 de clienti care platesc pentru el, inclusiv un numar de 500 de companii si intreprinderi cu un capital mare.

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *