Frigider Whirlpool 6th Sense WTV4598NFCIX, Clasa A+, No Frost, Inox

Pot sa spun cu mana pe inima ca m-am indragostit de cand l-am vazut prima data. Vorbesc de frigiderul (da, e doar un frigider, insa face cat o combina frigorifica) Whirlpool 6th Sense WTV4598NFCIX.

Din pacate doar un frigider (cu 2 usi – una pentru congelator si alta pentru frigider), Whirlpool 6th Sense WTV4598NFCIX are o clasa de eficienta energetica A+, ceea ce implica un consum energetic redus (386 kWh/an si 1.05 kWh/24 h). In plus, este cel mai mult de apreciat pentru sistemul de racire No Frost pe care il are congelatorul, pentru ca nu mai este nevoie sa il dezgheti manual, periodic. In schimb, nu are sistem de racire No Frost si la frigider, dar, din fericire, sistemul de dezghetare al acestuia este unul semi-automat.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Este mare si de incapator, avand un volum net total de 450 litri, un volum net la frigider de 341 litri si un volum net la congelator de 109 litri. Frigiderul are 5 rafturi din sticla, cu 3 suporturi pe usa si un compartiment obisnuit pentru legume si fructe. De asemenea, are si un suport special pentru sticle. Prezinta si un dispenser special pentru apa, nu insa si unul pentru gheata. De aceea sunt doar 3 suporturi pe usa interioara, nefiind spatiu de mai mult.

WTV4598 NFCX
WTV4598 NFCX

Congelatorul, mai mic, are doar un singur compartiment si are o capacitate de congelare de 12 kg/24 h. Atat frigiderul, cat si congelatorul, prezinta o iluminare interioara cu LED.

Vine cu o multitudine de functii si optiuni: functia Eco, pentru consum si mai redus, functia de super congelare, functia de super racire, sistem de avertizare pentru usa deschisa, sistem antibacterian, semnal de avertizare cadere curent, semnal de avertizare pentru temperatura ridicata. De asemenea, permite o reglare electronica a temperaturii, dupa plac.

Frigiderul Whirlpool 6th Sense WTV4598NFCIX este conceput cu tehnologia al 6-lea simt, o tehnologie inovatoare care face aparatul frigorific sa economiseasca consumul de energie si timp, in timp ce obtine rezultate optime. Detectand tipul si marimea incarcaturii, isi regleaza astfel automat resursele in functie de aceasta. Un astfel de aparat frigorific interpreteaza masuratorile senzorilor pentru a decide cand sa activeze compresorul si pentru cat timp, pentru a restabili temperatura optima in cel mai scurt timp. Pe langa aceasta tehnologie, este conceput si cu sistem Multiflow, o tehnologie inteligenta de distribuire uniforma a temperaturii in aparatul frigorific, pastrand temperatura constanta si economisind energie.

Arata ireprosabil. Culoarea inoxului mat, usor de curatat si de intretinut, manerul atipic, fiind incorporat si dimensiunile foarte mari, apropiate de cele ale unei combine frigorifice (189.5 cm in inaltime, 71 cm in latime si 71.5 cm in adancime) fac din el un aparat frigorific impunator.

Prezinta si un afisaj cu LED, care indica, prin semnale luminoase setarile, temperatura si alte sisteme de avertizare cand sunt activate.

Din nefericire, nu are decat un singur compresor (totusi, vorbim de un frigider), cu o clasa climatica N-T-EN153 de la 16 la 43 grade C si un agent de racire obisnuit: R600a. In privinta silentiozitatii, se claseaza la mediu, ca un frigider obisnuit, cu un zgomot de 42 decibeli.

Acest model de frigider aduce intr-adevar ceva nou in domeniu, primeaza prin absolut orice detaliu si sunt convinsa ca deja are suficienti fani. Eu recunosc ca ma numar printre ei. 😉

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *