Zanussi ZAN2310

Un aspirator puternic destul de ieftin cu sac textil de la un brand recunoscut este modelul Zanussi ZAN2310. Acesta are o putere mare, de 1600W si un randament foarte bun in aspirare, cu suprafata mare de acoperire. Acest model are un pret de aproximativ 200 lei (verifica pret actualizat) si este recomandat de capacitatea mare a rezervorului de aspirare si de designul foarte reusit, alb-negru. In general, Zanussi (sau Indesit) este considerat ca fiind un producator de clasa B in electrocasnice, de aceea produsele lor sunt sensibil mai ieftine, insa nu consider ca ele sunt mai putin reusite sau sa nu fie de calitate, atata tot ca grupul lor nu face extraordinar de multa reclama produselor sale si se concentreaza exclusiv pe electrocasnice.

Chiar si cu capacitatea de 2 litri, este un aparat foarte compact, astfel ca Zanussi ZAN2310 este ideal si pentru cei care au probleme cu depozitarea sau nu vor ca un astfel de aparat sa ocupe prea mult din pretiosul spatiu de acasa. Are si o greutate mica, de 3.5 kilograme(corpul aspiratorului) astfel ca este util si pentru cei care locuiesc in apartamente mai mici. Designul este foarte reusit si sunt convins ca de multe ori ati pornit aspiratorul vostru mai vechi prin apasarea butonului de pornire/oprire cu piciorul. Acest aspirator Zanussi a fost proiectat prin design special pentru asta. ­čÖé

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Despre specificatiile sale nu sunt extraordinar de multe de spus, ca doar nu e un robot de aspirare, insa e foarte bine ca acopera prin cablu si tubul telescopic pana la 7.2 metri imprejur de aspirare. Cablul de alimentare este actionat si de catre derulator automat pentru rapiditate in impachetare. Nu este extraordinar de silentios, operand la un zgomot de 82 decibeli atunci cand este actionat la putere maxima de 1600 w. Butonul de reglare a puterii este pozitionat central si este in fapt o rotita destul de mare, ceea ce iarasi face posibila operarea cu piciorul, acum depinde de cata dexteritate aveti in asta.

Manualul de utilizare ar putea fi descarcat de aici (in momentul redactarii nu era inca adaugat).

 

One thought on “Zanussi ZAN2310

  • Pingback: Review si Pareri Aspirator Zanussi ZAN3341

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *