Plita incorporabila vitroceramica Zanussi ZEV6341XBA – Design si functionalitate

Plita incorporabila de la Zanussi ZEV6341XBA este un model reusit realizat din vitroceramica, intergal electrica, cu patru zone de incalzire si taste touch. Designul simplu o face usor de utilizat si usor de intretinut iar in magazine o poti gasi undeva in jurul sumei de 1070 lei (verifica aici pret actualizat).

Conceputa cu 3 zone de incalzire simple, cu diametrul de 2×145 mm, 180 mm si o zona dubla 120 / 210 mm plita isi adapteaza singura suprafata de incalzire in functie de suprafata recipientului sustinut.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

In ceea ce priveste puterea aparatului, este cotat la 6400 W iar arzatoarele variaza de la 2200 W cel mare, la 1800 W cel mediu si 1200 W cel mic. Ca frecventa este de 50/60 Hz.

Plita incorporabila Zanussi ZEV6341XBA are display cu afisaj electronic pe LED, taste touch – senzoriale ceea ce iti faciliteaza utilizarea sa iar in ceea ce priveste siguranta copiilor, aparatul este protejat prin sistem de blocare, asigurand astfel lipsa riscului de accidentare. Butoanele sunt pozitionate frontal permitand astfel o buna manipulare.

Deasemenea plita mai este dotata cu sistem de deconectare automata in cazul in care nu detecteaza un recipient, protejand astfel atat impotriva accidentarii sau a supraincalzirii cat si reducand consumul de energie electrica in cazul in care aparatul este uitat pornit. Senzorul pentru detectarea caldurii reziduale emise este dotat cu un indicator.

Electrocasnicul poate fi incorporat dupa dimensiunile de: 560 x 490 cm iar suprafata de lucru este de 560 x 490 cm, in timp ce inaltimea este de 3,8 cm. Cablul de alimentare are o lungime de 150 cm. Culoarea vitroceramicii este neagra iar marginile din aluminiu, cu un design plat, usor curbat spre extremitati.

Designul modern, minimalist si elegant, functiile sale si intretinerea usoara fac din Zanussi ZEV6341XBA o un model de plita agreabil si solicitat. Nu este pretentioasa, este recomandata si pentru familiile cu copii datorita sistemului pentru protectie de care dispune iar la pretul de 1070 lei este o investitie buna care nu va intarzia sa te impresioneze.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *