Congelator Vertical Zanussi ZFU216FWO No Frost

Zanussi ZFU216FWO No Frost este un nou congelator vertical de la producatorul italian, cu o inaltime si capacitate medie si se potriveste cu precadere familiilor cu intre 2 si 4 persoane. Pentru cei mai multi consumatori este un model incapator, si vine cu 4 compartimente mari si unul mediu. Personal il recomand mai degraba decat o lada frigorifica tocmai pentru ca economiseste spatiul si ofera o mai buna organizare a mancarii puse la congelat. Pretul este undeva la 1300-1400 lei (verifica aici pret actualizat), fiind unul mediu.

ZFU216FWO nu are un design deosebit, ci mai degraba este clasic si elegant, culoarea predominata fiind albul. Totusi, se poate lauda cu tehnologia NoFrost, astfel ca alimentele chiar daca ingheata, nu se produce gheata peste ele si nici pe rafturi gratie faptului ca aerul circula.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Congelatorul are o dimensiune medie, cu o inaltime de 144 si lungime de 55.4 cu adancime de 57 centimetri, iar datorita faptului ca este pe verticala principalul avantaj este ca economiseste spatiul. Ca si nivel energetic, face parte din clasa A, asadar e destul de economic, cu un consum anual de 255 kw/h (adica vreo 125 lei/an consum curent). In prinvinta capacitatii nete de depozitare a alimentelor in congelator, acesta este de 147 litri; si are o capacitate de congelare de 7 kg/24h, ca si o comparatie este cu aprox. 40% mai mult decat ai putea obtine de la o combina frigorifica.

Aparatul conform standardelor noastre se incadreaza fix la limita dintre un electrocasnic frigorific silentios si unul mediu ca silentiozitate, cu cei 45 decibeli la care ajunge maxim atunci cand are de inghetat multe alimente proaspete.

Manualul de utilizare si instructiuni pentru congelatorul Zanussi ZFU216FWO se poate descarca de aici, direct de la producator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *