Friteuza Zelmer 04Z012 1.7 litri

Zelmer 04Z012 este o friteuza foarte interesanta prin prisma calitatii foarte bune a constructiei si a capacitatii sale destul de mari oferite la un pret convenabil, de aproximativ 199 lei (verifica aici pret actualizat) si daca cumva mai intra si o promotie este chiar foarte, foarte OK.

Constructia este relativ interesanta, are un design care personal imi place mult, chiar daca nu este acel aspect ultra rotunjit cu care ne-au obisnuit ceilalti producatori. Totusi, nefiind rotund are constructie compacta si economiseste spatiul; ceea ce clar este un avantaj. Capacitatea bolului de alimentare cu ulei este de 1.7 litri, in principiu suficient pentru a face de exemplu cartofi prajiti pentru 3-4 persoane o data. Un alt avantaj din constructie este faptul ca bolul si majoritatea componentelor importante sunt detasabile si se pot foarte usor spala.
Pentru a nu ridica mereu capacul superior pentru a verifica in ce stadiu sunt alimentele sau cartofii de prajit, aparatul vine si cu un capac de vizualizare pus in partea superioara destul de mare.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

04Z012 de la producatorul polonez Zelmer are si un mini display pe LCD care are o culoare foarte placuta, in ton cu culorile predominante ale aparatului. De asemenea, electrocasnicul vine si cu o functie de reglare a temperaturii foarte utila, pe un buton rotativ care seteaza in pasi temperatura de la 130 la 190 grade, cu o putere destul de mare – de pana la 1300 W.

Timerul este afisat pe LED si la terminarea programului de prajire curent scoate si un semnal sonor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *