Zelmer 27Z010 – Un Prajitor de Paine Simplu, Elegant si Ieftin

Zelmer 27Z010 este un nou prajitor de paine de la producatorul polonez, foarte similar cu un model precedent prezentat aici pe site-ul nostru, modelul 27Z011R care chiar daca ca si functii este aproximativ similar este mai scump datorita carcasei metalice din otel inoxidabil. 27Z010 are o carcasa de plastic alba, de o calitate destul de buna, rezistenta la caldura iar pretul aparatului este de aproximativ 70-80 lei (verifica pret actualizat), sau cel putin atat era la inceput de martie.

In principiu este exact genul de prajitor de paine de care ai nevoie, vine cu functiile clasice de prajire cat si functie de reincalzire, pe 6 nivele de putere si cu buton de anulare in cazul in care te hotarasti sa iei dejunul sau gustarea in graba.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Zelmer 27Z010 Symbio

De asemenea interesant la 27Z010 mi s-a parut si faptul ca se centreaza automat painea astfel incat sa se prajeasca uniform. Controlul este mecanic, operarea facandu-se de la butonul din partea dreapta, laterala. Nivelele de rumenire la prajitorul de paine se poate seta de pe o rotita, care vine cu 6 trepte de putere, in functie de cat de prajita vreai painea sau de ce nu, de cat de repede vrei sa o ai pregatita.

Util mi se pare si modul de incalzire, fiind dotat cu un grill care vine peste partea superioara a prajitorului, se foloseste caldura degajata printre locasurile pentru paine. Apropo de locasuri, are tavita speciala pentru firimituri in partea inferioara, detasabila, asadar un plus de usurinta in utilizare. Asadar, mai ales pentru cei care nu vor sa investeasca foarte mult intr-un asemenea aparat, recomandam acest toaster. Exista si modele mai ieftine, insa nu de la producatori prea cunoscuti, de aceea mergem in general pe branduri mari, care au toate produsele de calitate iar garantia este reala, in cazul acestuia fiind de 24 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *