Ziua eMAG 2013 – Reduceri de 2 milioane de euro pe carduri cadou

Luni, 9 Noiembrie 2013, eMAG va sarbatori 12 ani de vanzari online in Romania si cu aceasta ocazie va oferi clientilor reduceri de 2 milioane de euro, oferite prin carduri cadou pentru achizitii viitoare. Anul trecut aceasta zi s-a bucurat de un succes impresionant si sunt toate premisele ca si anul acesta sa gasim in oferta magazinului produse la promotie si la care sa primim si carduri cadou.

La fel ca la toate evenimentele majore de reduceri pregatite de eMAG, si de aceasta data avem o pagina speciala cu recomandari pentru cumparaturi.

Credem ca cele mai cautate produse de Ziua eMAG vor laptop-urile, telefoanele mobile si electrocasnicele. Deschiderea ofertelor speciale va avea loc luni dimineata, magazinul online nespecificand nici o ora exacta asupra pornirii ofertelor. Spre exemplu, in 22 Noiembrie de Black Friday s-a pornit pe la ora 7:00.

In mare parte ghidul de cumparaturi de ziua eMAG se bazeaza pe aceleasi recomandari ca si cele enuntate inainte de Black Friday-ul din 22 Noiembrie.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *