eMAG implineste 13 ani si ofera reduceri de 10.000.000 lei pe carduri cadou

Luni, 8 Decembrie 2014, cei de la eMAG vor sarbatori 13 ani de existenta si vor marca acest lucru printr-o promotie speciala prin care vor oferi reduceri pe carduri cadou pentru achizitii ulterioare, in valoare de nu mai putin decat 10.000.000 lei. Aceasta promotie de Ziua eMAG este deja de ani buni, de exemplu anul trecut au oferit sub acelasi mecanism reduceri in valoare de doua milioane de euro.

In videoclipul de promovare pentru ziua eMAG se specifica faptul ca toate produsele vor fi in promotii aniversare. De asemenea, avem deja o pagina cu sfaturi pentru cumparaturi rapide de ziua eMAG, astfel incat clientii din cateva click-uri deja sa poata trimite comanda online si sa se bucure de promotii.

ziua emag 2014

Reducerile sunt limitate aparent in functie de buget, insa credem ca cele 10 milioane de lei pe carduri cadou vor acoperi un numar urias de comenzi. Totusi, cei de la eMAG vor avea un contor prin care vor comunica clientilor cand se termina promotia cu reduceri, pentru ca asa cum spuneam mai sus, reducerile sunt limitate la 10 milioane de lei pe carduri cadou eMAG, prin care iti vei putea cumpara alte produse la reducere la comenzi viitoare.

Iti recomandam sa iti faci cont la eMAG daca nu ai, iar daca deja ai, sa ramai logat in cont pentru a putea trimite cat mai repede comenzile.

Promotia aceasta o consider un nou mic Black Friday, atunci cand eMAG a avut vanzari colosale intr-o singura zi.

Anul acesta am sesizat ca a fost o moda prin care diversi comercianti in retail si nu doar din online au avut promotii aniversare cu ocazia lansarii, de exemplu au sarbatorit Altex de curand (dar si in trecut), Domo si Flanco.

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *