[ZVON] Displayurile de iPhone produse de Sharp in intarziere

Zvonuri date ca destul de credibile publicate de agentia de stiri Reuters ne anunta ca japonezii de la Sharp au probleme in a tine ritmul cu productia de displayuri ceruta de americani si ca exista posibilitatea sa nu avem suficiente stocuri din noul terminal mobil Apple iPhone o data cu lansarea acestuia la mijlocul lunii septembrie.

Problema principala a celor de la Sharp pare a fi un calcul gresit in ceea ce priveste costurile de productie, ceea ce afecteaza aprovizionarea acestora cu materie prima, iar problema este extrem de serioasa si va putea afecta livrarile de iPhone.

Si ceilalti producatori de displayuri pentru noul iPhone lucreaza 24/24, adica LG Display Korea si Japan Display, care tin cu greu ritmului impus de americani astfel ca o problema la Sharp ar afecta extrem de mult presupusa lansare a noului iPhone in 12 septembrie si intrarea acestuia pe rafturile magazinelor incepand cu 21 Septembrie.

Displayul noului iPhone va fi cu 30% mai mare decat al precedentului model (vezi dimensiuni aici)

Chiar si asa, noi consideram ca exista metode pentru a scala productia si aceasta stire poate fi doar o tentativa de alarmare a clientilor in a se pregati sa cumpere cat mai repede noul model de telefon o data ce va fi disponibil spre cumparare. Cu siguranta vor fi suficiente iPhone-uri pentru toti ­čÖé

[sam_ad id=”19″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *