ZVON PlayStation 4 lansat la mijlocului lui 2013

Zvonuri despre PlayStation 4 au aparut inca de la putin timp dupa lansarea consolei PS3, insa nimic concret nu s-a materializat pana acum. Bineinteles ca vom avea un upgrade la PlayStation 4, asadar aceste zvonuri se vor adeveri – candva – insa cu siguranta inainte de toate vom mai avea si cateva upgrade-uri la PS3 – cum am tot avut – si inca vom avea.

Recent am achizitionat si noi un model PS3 Slim cu 500GB memorie interna si am cumparat cu increderea ca piata PS3 va mai domina inca cativa ani in materie de console de jocuri.

Cu toate acestea vicepresedintele diviziei de Home Entertainment a celor de la Sony Electronics a declarat ca va avea un anunt referitor la noul PlayStation – iar stirea este inca la nivelul de secret. Acum nu se stie daca este un anunt referitor la PlayStation 4, insa cu siguranta cu multe luni inainte de prezentarea publica si disponibilitatea in magazine vom avea multe zvonuri lansate in mod controlat de catre companie, pentru a crea asteptari de la cei care vor dori sa cumpere consolo, o detin, sau chiar se gandesc sa cumpere o consola Xbox 360.

Anul acesta, intre 11 si 13 Iunie va avea loc o conferinta (E3 – Electronic Entertainment Expo)┬ápentru pasionatii de PlayStation&console si atunci cu siguranta vom avea mai multe vesti..sau poate cine stie, chiar o lansare pentru PlayStation4.

In orice caz, vanzarea consolelor actuale PS3 merge chiar foarte bine, depasind rivalii de la Microsoft pe o perioada indelungata de timp, insa poate ultimele evolutii implica o abordare prin lansarea unui produs complet refacut.

Pana atunci, si probabil si dupa data aceea noi ne vom bucura de consola noastra PS3 ­čÖé

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *