Zvonuri despre viitorul iPhone 6

În timp ce iPhone 5S și iPhone 5c sunt într-o continuă și surprinzătoare cerere pe piață, de când s-au lansat, în septembrie, zvonurile despre noua generație de iPhone, din seria iPhone 6 nu încetează să circule, iar oamenii așteaptă să afle cum va arăta noua „jucărie” Apple.

Ultima anticipare despre care se discută este cea în legătură cu mărimea noului iPhone. Lumea se întreabă cum va fi ecranul următorului produs Apple. Se zvonește că va veni cu un display Retina 1080p full HD, după spusele celor de la Mac Fan, revista japoneză. Tot ei estimează că ecranul va avea o diagonală de 5 inch, cu un inch mai mare decât iPhone 5S. Noul iPhone va fi astfel în competiție directă cu Google Nexus 5. Totuși, Apple nu a confirmat nimic în ceea ce privește zvonurile legate de ecranul noului său smartphone.

 Culorile noului iPhone

În timp ce caracteristicile și specificațiile celui mai recent iPhone sunt sub o atentă examinare până când va fi lansat, fanii Apple sunt, fără îndoială, în căutarea inclusiv a detaliilor despre finisajul și culorile în care Apple urmează să lanseze iPhone 6. CIRP (Consumer Intelligence Research Partners in Chicago) a examinat culoarea preferată a oamenilor pentru iPhone 5S: Silver (argintiu), Grey (gri) și Gold (auriu) se pare că sunt cele mai căutate culori pentru un astfel de device.

Când se va lansa iPhone 6?

Până la momentul lansării, Apple va face cu siguranță modificări semnificative privind programul lansării, dar cu siguranță iPhone 6 ăși va face intrarea în lumea smartphone-urilor până în septembrie 2014. Totuși, se mai zvonește și că Apple va lansa și o variantă iPhone 6, ca  pereche mai mare pentru iPhone 5S (deci un fel de iPhone 6S). Dacă acest lucru e adevărat, într-un astfel de caz, ar trebui să vedem lansat noul iPhone (iPhone 6) până în mai/iunie 2014.

Noul design si concept iPhone 6 cu ecran curbat

Capacitatea de stocare

Analiștii prevăd ca Apple să mărească capacitatea de stocare a noului device până la chiar 128 GB, de la recordul actual de stocare pe care îl dețin la astfel de aparate: 64 GB. Aceste așteptări mărețe aproape că vor duce mai degrabă spre lansarea unui model de iPad de 128 GB. De fapt, Apple plănuiește să întrebuințeze aceeași tehnologie de la iPad pe noul său iPhone 6.

Procesorul

Hmm, aceasta nu mai e o surpriză, pentru că următorul procesor care va fi inclus pe noua generație de smartphone-uri Apple va fi un quad core A8 sau un mai dezvoltat A7. Ceea ce e de remarcat aici, ca beneficiu, e eficiența unei baterii mai bune a telefonului. Apple urmărește, totodată, să-l scoată tot mai mult din schemă pe producătorul coreean de smartphone-uri, rivalul său numărul 1, prin lansarea celei de-a 8-a generații a sa de smartphone-uri. Cu un procesor A8, cu siguranță va face Samsungul să explodeze. 😀

Camera

Apple a achiziționat senzorii Sony și acum vine cu un senzor de 13 MP care va folosi o zonă mai mică, dar fără să compromită calitatea imaginii realizate de telefonul tău. Un certificat Apple a demonstrat că iPhone se poate distanța cu mult de alte gadgeturi de acest tip: prin flash-uri extra și prin faptul că funcționează oarecum similar cu unele dispozitive de studiouri profesionale de fotografie.

O nouă caracteristică ce urmează să fie inclusă pe noul iPhone 6 este utilizarea de sonar, care înlocuiește senzorii cu infraroșu. Cât pentru un membru Apple, un „inițiat”, aceasta permite telefonului să detecteze locul în care se află și să-și alerteze utilizatorul.

Sistemul de operare

Dacă Apple nu-și doboară propriile obiceiuri, iPhone 6 va veni cu iOS 8. Cum iOS 7 este într-o necesară și vizibilă revizuire a Software-ului Apple, se pare că Apple reinventează ciclul din nou.

Specificații

Conținutul de pe iPhone 6 Apple e protejat printr-un sistem de parolare patentat de Apple. Acesta e dezvăluit în baza unui senzor cu amprentă digitală, care se bazează pe o tehnologie NFC. Tot în baza acestei amprente i se permite utilizatorului plăți prin wireless, transferuri de fișiere, redări media și multe altele. Până la iPhone 5S a fost un „Nu” categoric pentru o astfel de idee, dar, totuși, s-ar putea să vină odată cu iPhone 6.

Apple iPhone 6 s-ar putea să dispună de un display curbat. Designul se va lăuda cu un display curbat AMOLED, care va fi aproximativ la fel cu cel al lui iPod Nano 4th generation. Cât privește patentul, ecranul s-ar putea să dispună de capacitatea de a putea fi derulat și despăturit, datorită mecanismului de despăturire care permite zonei ecranului să se dubleze ca mărime. Alte trăsături descrise în noul patent sunt cele care includ recunoașterea feței, controlul gesturilor, precum și stratificarea display-ului pentru a obține un efect de 3D.

Carcasa

Se presupune deja că noul dispozitiv iPhone va veni în trei mărimi diferite. Cele 3 gadgeturi au fost deja numite iPhone 6 Mini, iPhone 6 XL, precum și iPhone 6, pentru cel de mărime obișnuită.

Butonul de Home pentru iPhone 6

Apple a făcut deja o nouă declarație în legătură cu un ecran enorm Retina+ IGZO și cu un factor ce ține de noul design fără existența butonului de Home. Controlul gesturilor a fost inclus, iar noul ID tip touch cu amprentă digitală de la Apple este cu siguranță inclus pe lista de trăsături cu care va veni iPhone 6.

Încărcare de tip Wireless

Această caracteristică nu se află pe lista principală de schimbări cu care se dorește să vină noul iPhone, dar Apple s-ar putea să-i dea un astfel de impuls. Potrivit cercetărilor făcute de CP Tech, Apple ar fi lucrat la un încărcător de tip wireless, dar încă nu e destul de sigur ce se plănuiește.

Acestea sunt câteva speculații cu care analiștii în domeniu s-au confruntat până acum. Până la lansare, vor mai fi multe updatări din partea companiei. Oricum, toate aceste zvonuri se vor potoli odată ce compania va declara ceva oficial. Deci, în timp ce pasionații Apple așteaptă lansarea iPhone-ului 6, cei ce speculează sunt ocupați să anticipeze ce urmează să vadă în continuare de la Apple, cu ce ne vor uimi. Până acum, oricum, nimic nu a fost confirmat de către brandul vizat. Toate rămân doar… zvonuri! Până la lansare, nu ne rămâne decât să ne bucurăm de modelele iPhone de până acum.

Sursa: shakethetech.com

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *