Voyo.ro va fi disponibil pentru clientii UPC printr-un parteneriat special

Pro TV, detinatoarea platformei de filme si divertisment video on demand voyo.ro a anuntat ca a semnat un parteneriat cu grupul de televiziune si servicii digitale prin cablu – UPC prin care clientii acestui operator se pot abona la serviciile acestui site cu un abonament special de 17 lei/luna.

Avand in vedere aceasta facilitate oferita clientilor existenti UPC, voyo.ro devine primul site de video streaming cu bataie lunga si in offline. Acum ramane de vazut cati vor fi dispusi sa cumpere acest serviciu direct de la operator si interesanta va fi mai ales dezvoltarea ulterioara proiectului voyo.ro care chiar daca ofera filme in conditii legale, oferta din punctul meu de vedere este extrem de slaba daca comparam cu vplay (insa care opereaza in conditii nu tocmai legale, dar gratuit).

Pe de alta parte este interesant cum se realizeaza parteneriate pentru a putea incasa cat mai usor banii de client insa pe partea de continut de calitate voyo.ro chiar nu se poate compara cu Netflix, un serviciu extraordinar, insa momentan disponibil doar pe piata din Statele Unite.

Sa nu ma intelegeti gresit – sunt de acord sa platesc pentru servicii video-on-demand insa nu imi place sa platesc pentru filme care nu sunt la zi si pot fi procurate foarte usor si din alte parti. Ba chiar vreau sa spun ca Netflix poate fi accesat si din Romania, insa mai greu.

Mai multe detalii despre cum te poti abona la Voyo prin UPC aici.

[sam_ad id=”31″ codes=”true”]

Sursa stire: Wall-street

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *