DEAL ALERT: Samsung 55H6240 la Pret Excelent

Am dat peste o reducere de pret foarte buna pentru televizorul Samsung 55H6240, un televizor cu o diagonala mare – de 138 centimetri – si cu functii foarte bune. Pretul de lista al televizorului este de aproximativ 4500 lei dar acum este la oferta la eMAG la doar 3299 lei (verifica aici pret actualizat si stoc).

Samsung 55H6240 este un televizor care pe langa o diagonala impresionata si ecran LED are si modul de vizionare 3D iar softul este unul de tip Smart TV. Rezolutia de afisare a ecranului este evident Full HD, dat fiind faptul ca televizorul face parte dintr-o gama recenta, din 2014.

Pe partea de conectivitate, 55H6240 se poate lauda si cu conexiune la internet pe cablu standard (RJ-45) dar si cu conexiune Wi-Fi integrata. Are si slot pentru card CI+, disponibil atat la UPC cat si RDS.
Sunetul televizorului este asigurat de doua boxe integrate, fiecare de cate 10 W RMS, astfel oferind un sunet puternic.

Imi place la nebunie cum arata si standul in forma de X la acest televizor si rama subtire care face ca vizionarea sa fie una centrata pe imagine si nu pe marginile televizorului.

Poti sa vezi mai multe detalii despre televizor si poti sa il cumperi accesand aceasta pagina.

Samsung 55H6240

Seria aceasta a televizorului Samsung poate fi gasita si in diagonale de 101 cm – 40 inch – 40H6240 , cat si in diagonala de 121 centimetri – 48 inch – 48H6240, insa reducerea cea mai semnificativa este la modelul de 55 inch.

Chiar daca televizorul este vandut in oferta eMAG, livrarea efectiva a televizorului va fi efectuata de Flanco, ei fiind cei care fac oferta aceasta de pret. Pe eMAG vei gasi de multe ori produse oferite si de catre alti furnizori online gratie sistemului marketplace adoptat de catre acestia, prin care orice magazin online sau distribuitor isi poate lista produsele.

Pretul pentru Samsung 55H6240 este valabil la redactarea acestui articol iar descrierea este bazata exclusiv pe specificatiile oferite de catre vanzator in pagina produsului.

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *